a casa Respostes sobre preguntes Quina és la potència òptima per a una placa d’inducció?

Quina és la potència òptima per a una placa d’inducció?

Hola! Després d’anys d’ús, la meva cuina elèctrica fa malbé l’aspecte d’una cuina renovada. Vull canviar. Hi ha moltes bones crítiques sobre els panells d’inducció incorporats: bonics i econòmics. Quina potència òptima té aquesta estufa? Consumeix menys electricitat? Què s’ha de buscar en comprar?
Es respon a la pregunta:

Igor MarkovIgor Markov

L’elecció perfecta! Això es pot anomenar una cuina d’inducció. Aquest tipus de fogons són totalment segurs: en romandre freds, escalfa només els estris de cuina de la placa. Si no hi ha olles ni paelles a l'estufa, simplement no s'encén. És impossible cremar-se en un panell d’aquest tipus: la calefacció s’atura automàticament quan es treu la paella. La mateixa placa es refreda en només 10-15 segons.

Res no crema a la superfície ceràmica. Per mantenir la neteja, n’hi ha prou amb netejar-la amb un drap suau amb un agent especial.

Vegeu també - 10 millors vitroceràmiques

Es pot calcular el consum d’electricitat

Comparem el consum d’aigua bullent en cremadors de la mateixa potència per a estufes elèctriques convencionals i d’inducció: bullidors de 2,5 litres, potència 2 kW, temps d’ebullició 30 minuts. i 6 minuts, es van gastar 1 kW i 0,2 kW, respectivament. Estalvi: 0,8 kW. "Puntuació" 5: 1 a favor de la inducció.

Les cuines modernes d’aquest tipus tenen una potència de 3,5-10 kW. Per a un apartament, especialment en cases antigues, el més petit és òptim: no necessita cap cablejat especial ni permís de l’organització de subministrament elèctric. Els propietaris de cases poden instal·lar electrodomèstics més potents.

El nombre de cremadors es pot determinar en funció de les necessitats de la família i de la mida de la cuina. És més convenient tenir 4 fogons, podeu 2. Els models cars són diferents dels pressupostaris també pel que fa al conjunt de funcions, el nombre i el mètode de regulació de la calefacció: un interruptor rotatiu, un control tàctil o un control remot.

Bastant assequible a un preu (a partir de 13.000 rubles), la cuina de 4 fogons Hansa BHI64383030 té 9 passos de control de calefacció, control tàctil, protecció contra el sobreescalfament, hi ha un augment de 1,5 vegades en la potència dels cremadors (Booster) i altres funcions. Es connecta a una presa de corrent. En realitat, la funcionalitat, no el poder, determina la usabilitat. Però, com més complexa és la funcionalitat, més alt és el preu. És cert, hi ha un abast més ampli per a la creativitat.

Què requerirà atenció a l’hora de triar

A casa: presència de plats magnetitzables amb fons pla. El desnivell augmenta el consum d’energia i pot fer que els fogons piquin a causa d’un escalfament desigual. Són adequats els contenidors d’acer esmaltats de ferro colat, el fons dels quals es manté mitjançant un imant permanent (és el fons que s’escalfa, les parets s’escalfen amb el líquid bullent). Si no n’hi ha cap, podeu adquirir discos d’acer que transfereixin calor dels cremadors com a substitut temporal de plats especials. Mesureu acuradament la ubicació d’instal·lació prevista.

A la botiga: seleccioneu el tipus de placa: dependent o independent. Els primers només funcionen junt amb el forn i no es poden instal·lar per separat, ja que els comandaments de control es troben al tauler frontal del forn. Els segons s’instal·len a qualsevol lloc. La presència de la vora de la placa de ceràmica - les vores de la superfície - és el punt més vulnerable: a l’impacte es poden formar estelles.

Important! L’ús d’estris de cuina d’alumini o coure pot provocar taques permanents a la superfície ceràmica. I, no obstant això, la ceràmica és destruïda pel sucre. Cal eliminar immediatament el sucre o el xarop vessat.

Vegeu també - Una cuina d’inducció és perjudicial per a la salut humana?

Noves respostes a les preguntes dels lectors:

Totes les respostes
18968 0

Afegiu un comentari

Com triar

Ressenyes

Reparacions