a casa Respostes sobre preguntes Quin tambor és millor d'acer inoxidable o de plàstic?

Quin tambor és millor d'acer inoxidable o de plàstic?

Quin tambor és millor: acer inoxidable o plàstic?Hola! M’agradaria comprar una rentadora, però tinc un problema: no puc decidir la tria d’un tambor. He sentit que un tambor d’acer és més resistent que un de plàstic. A més, poden aparèixer esquerdes en els productes de plàstic fins i tot durant el transport. Al mateix temps, les rentadores de tambors metàl·lics són molt més cares. Necessito triar-los i pagar de més? A més, quina diferència hi ha entre un tambor de bresca i un de normal?
Es respon a la pregunta:

Igor MarkovIgor Markov

En primer lloc, proposo entendre els termes bàsics. El tambor és un recipient on es renta la roba. Només es pot veure si obriu la porta o la tapa de la rentadora. Com que està fabricat en tots els casos amb acer inoxidable, aquí no hi ha opcions. No obstant això, també hi ha un tanc: un contenidor on es col·loca el tambor. És cap a on es dirigeix ​​aigua amb detergents, que després passa per ranures especials cap al compartiment amb la bugada. Només el dipòsit és de plàstic i acer inoxidable.

Què s’ha de preferir?

Més recentment, els fabricants han ofert rentadores amb banyeres esmaltades instal·lades. Al mateix temps, la seva vida útil va resultar bastant curta: n'hi havia prou amb que aparegués una petita esquerda a la superfície de l'esmalt perquè aparegués òxid al metall en aquest lloc. Per això, molts fabricants de rentadores van prendre una decisió difícil: es van negar a instal·lar aquests dipòsits. Com a resultat, van començar a instal·lar dipòsits de plàstic o d’acer als electrodomèstics.

Per esbrinar quin s’ha de preferir, comparem els pros i els contres de la taula combinada:

Peces d'acer inoxidable Peces de plàstic
pros Menys pros Menys
Vida útil més llarga (l'acer d'alta qualitat durarà fins a 100 anys) En una rentadora amb dipòsit metàl·lic, l’aigua es refreda més ràpidament Cost més acceptable Durarà menys temps i requerirà una substitució prèvia de la peça
Resistència als productes químics utilitzats durant el rentat (el tanc metàl·lic no fallarà ni en els detergents ni en l'ús d'agents desincrustants) Heu de seleccionar una rentadora amb acer d’alta qualitat, perquè l’acer econòmic perd el seu rendiment més ràpidament El plàstic proporciona una millor retenció de calor, és a dir, menys consum d’energia durant el rentat
Cost elevat Un bon plàstic durarà uns 20-25 anys (és a dir, la seva vida útil és similar a la de la mateixa rentadora)
Alts nivells de soroll i vibracions Baix soroll i vibracions

Per tant, no funcionarà dir inequívocament el que s’hauria de preferir. De fet, a favor de cada material, podeu donar les vostres raons. No obstant això, els productes d’acer inoxidable i les peces de plàstic tenen els seus propis desavantatges. Per tant, de vegades els fabricants de rentadores (per exemple, ARDO) trien una solució de compromís i fan que la part posterior del dipòsit sigui d’acer inoxidable i els laterals siguin de plàstic.Per tant, resulta reduir els desavantatges d’ambdós materials i obtenir els avantatges d’utilitzar cadascun d’ells. També es redueix el cost de fabricació de rentadores.

Atenció! El "plàstic" en el nostre cas s'ha de considerar totes les variacions dels materials compostos utilitzats en la producció de tancs. Això es deu al fet que molts fabricants estan creant noves versions de materials per a la fabricació de tancs, que reben una marca (per exemple, fibran, polynox, carbotech, etc.). Hi ha poques diferències fonamentals entre ells, però al mateix temps tots els fabricants s’esforcen per oferir alguna cosa original.

En el cas que la vostra rentadora no es transporti sovint d’un lloc a un altre, podeu optar per una màquina amb dipòsit de plàstic. No obstant això, a més del material, us recomanem que tingueu en compte abans de res les altres característiques importants. Per exemple, el volum d’aigua i electricitat consumits.

Característica dels tambors de bresca

Per tal de respondre a la vostra segona pregunta, quina diferència hi ha entre un tambor de bresca i un de normal, deixeu-nos aclarir un punt important. El tambor de panal és un desenvolupament patentat per Miele. En aquest sentit, altres marques de rentadores no estan equipades amb elles. El fabricant afirma que el tambor proposat és més suau amb la bugada, ajuda a reduir els costos energètics i té una vida útil més llarga.

En una rentadora, l’interior del contenidor de la bugada conté forats hexagonals que s’assemblen a un bresca. A causa de la seva estructura còncava, es forma una petita pel·lícula d’aigua entre la bugada i el tambor durant el procés de rentat, que protegeix la roba durant el rentat. A més, no hi ha components soldats a l’interior (els punts més vulnerables). En conseqüència, la vida útil es fa molt més llarga.

Naturalment, les peces d’acer inoxidable d’alta qualitat són una solució més fiable en comparació amb les contraparts de plàstic de qualsevol tipus. Tot i això, podeu apreciar un segle de funcionament sense problemes del tanc? Creiem que aquest és el cas en què es pot parlar d’excés de qualitat. A l’hora d’escollir una rentadora, primer us haureu de guiar per les seves característiques tècniques, aturant-vos al model que més us convingui. I només llavors mireu els materials dels quals està fabricat el seu tanc.

Noves respostes a les preguntes dels lectors:

Totes les respostes
26565 0

Afegiu un comentari

Com triar

Ressenyes

Reparacions