a casa Respostes sobre preguntes Nevera sense glaçades o per degoteig. Què és millor?

Nevera sense glaçades o per degoteig. Què és millor?

Quan arriba el moment de canviar la nevera, el problema principal no consisteix a triar un fabricant, sinó al sistema: Sense glaçades (sense gelades) o per degoteig? En demanar consell als amics, no es pot obtenir una resposta definitiva a aquesta pregunta. Algunes persones utilitzen bàsicament una nevera amb un sistema de degoteig clàssic a causa del fet que suposadament els aliments no s’assequen. Altres són exclusivament antigelades, a causa de la manca d’humitat a la paret posterior. En qualsevol cas, s’ha d’abordar l’elecció amb prudència, tenint en compte tots els pros i els contres.
Es respon a la pregunta:

Igor MarkovIgor Markov

Els refrigeradors per degoteig no paren de lluitar Know-Forst pel seu lloc al mercat. Les noves solucions tecnològiques fan decantar la balança en una o altra direcció. És molt difícil anomenar un model de nevera que definitivament s’adapti a vosaltres. Però donarem una sèrie de consells per ajudar-vos a triar una nevera que satisfaci completament les vostres necessitats. Considerem primer les diferències fonamentals entre aquests sistemes.

Penseu en la diferència fonamental entre el sistema sense gelades i el degoteig

"No frost" es tradueix de l'anglès com l'absència de gelades. Les neveres d’aquest sistema, si s’utilitzen correctament, mai no es cobriran amb una crosta de gel. El sistema de ventilació situat a l’interior de la caixa garanteix una circulació contínua de l’aire evitant la formació de condensació, que és la causa del gel.

El sistema va ser inventat per a persones que viuen en climes tropicals i subtropicals caracteritzats per la seva elevada humitat. Els sistemes de degoteig en un clima així, heu de descongelar constantment i les gelades van resoldre aquest problema per la manca d’humitat a les seves cambres. La manca d'humitat en les nostres condicions climàtiques condueix a l'assecat de productes en unitats de refrigeració amb aquest sistema. Però el problema es resol mitjançant l’ús d’envasos i bosses de plàstic especials per a menjar.

Els sistemes de degoteig tenen un dispositiu fonamentalment diferent. El sistema d’evaporació a la part posterior de la nevera afavoreix la condensació. El sistema assumeix que la humitat resultant flueix al contenidor destinat a ell, del qual s’evapora. El sistema comporta una mica de molèstia en els casos en què el desguàs està obstruït. L’aigua comença a recollir-se al fons, directament sota els calaixos de verdures. Tot i que el problema no sorgeix amb la cura adequada de la tècnica.

Vegeu també - Puc posar un microones a la nevera?

Quins avantatges i desavantatges tenen els diferents sistemes.

Per facilitar el procés de comparació dels dos sistemes, hem compilat per a vosaltres una taula visual, amb els principals avantatges i desavantatges de cadascun.

Neveres per degoteig Neveres "NO FROST"
Avantatges desavantatges Avantatges desavantatges
Un assortiment molt més gran de la formació. Cal descongelar, almenys dues vegades a l'any. No es requereix cap cura especial (per a usos higiènics, es recomana netejar les superfícies interiors un cop a l'any) El volum de la nevera és menor, a causa de la necessitat d’instal·lar un sistema de ventilador dins de la caixa.
Preus més assequibles El rang de temperatura difereix en diversos graus entre els compartiments superior i inferior Temperatura constant de tots els compartiments de la nevera Alguns models són molt sorollosos (parar atenció a les característiques)
Capaç d’estalviar fins a un 30% d’energia El sistema de degoteig no funciona al congelador. Congelació ràpida dels aliments. Més consumidor d’energia en comparació amb els refrigeradors per degoteig.
Operació silenciosa (per entendre quant és possible només durant l'operació) Condensació a la superfície de la paret posterior. El sistema sense gelades funciona de la mateixa manera al congelador. Alt cost de neveres amb coneixement
La manca d'un ventilador permet més espai per a la càmera. La temperatura de les cèl·lules es restaura durant molt de temps. Recuperació ràpida del règim de temperatura després de tancar la porta de la nevera.
Sense condensació a la superfície de la paret posterior.

Tenint en compte les deficiències de cada sistema, no us imagineu el pitjor dels casos. La intensitat de la gelada no funciona és molt relativa, hi ha neveres de degoteig que generen molt més soroll. En general, ja s’han inventat bastants contes sobre les gelades de coneixement.

Llegendes sobre els frigorífics "No frost"

Les idees errònies més freqüents del consumidor sobre les neveres sense gelades.

  1. Assecat de tots els productes sota la influència de l'aire sec al compartiment de la nevera. El problema s’elimina mitjançant l’ús de paper film i envasos. Alguns productes s’emmagatzemen més temps en un entorn sec. Els mateixos usuaris de neveres de degoteig tanquen els aliments per evitar olors desagradables a l’interior de la cambra.
  2. Les neveres amb sistema “No Frost” no necessiten descongelar. La nevera requereix manteniment i, com a mínim, un cop a l’any s’ha de rentar per evitar la propagació de microorganismes nocius. Rentar la nevera implica desconnectar de l’alimentació i, en conseqüència, descongelar inevitablement.
  3. Les cambres sense gelades de les neveres són molt més petites. La ventilació, per descomptat, ocupa una mica d’espai, però els fabricants ofereixen una àmplia selecció de models, cosa que permet comprar una nevera del volum requerit.

Les darreres recomanacions per triar una nevera.

  1. A l’hora d’escollir una nevera, consulteu la documentació i avalueu tots els seus paràmetres per separat.
  2. No renteu els refrigeradors per degoteig, en particular la paret posterior, durant el funcionament.
  3. Cada nevera requereix mesures de cura i higiene.
  4. Quan compreu una nevera, tingueu cura dels envasos de plàstic, que seran igualment útils per a tots els sistemes.

Les nostres recomanacions us ajudaran a entendre la diferència entre els refrigeradors i a decidir quin model us convé.

Noves respostes a les preguntes dels lectors:

Totes les respostes
19991 0

Afegiu un comentari

Com triar

Ressenyes

Reparacions