a casa Respostes sobre preguntes Puc posar un microones a la nevera?

Puc posar un microones a la nevera?

El problema és aquest: una petita cuina i molts electrodomèstics. A causa de la manca d’espai lliure, voldria instal·lar un forn de microones a la nevera o a la rentadora. Pots fer això? I no perjudicarà els instruments? També m'interessa: on es pot i on no es pot posar el televisor. Hem escoltat l'opinió que no es recomana instal·lar el televisor en una superfície vibrant. És així?

 

 

Es respon a la pregunta:

Valery MartynovValery Martynov

Vegeu també - Quant de temps triga a engegar la nevera després del transport?

El problema de l’ordenació òptima dels electrodomèstics a la cuina és familiar per a molts. La majoria de pautes tendeixen a proporcionar orientacions que no sempre són aplicables. Diguem: "els electrodomèstics s'han d'ubicar a una distància d'almenys un metre i mig l'un de l'altre" o "no es pot forçar nevera o bé rentadora».

No criticarem els fabricants, sens dubte s’esforcen per protegir-se de possibles problemes, però els analitzarem amb prudència. En la majoria dels casos, falta molt espai lliure a la cuina, de manera que heu de combinar els electrodomèstics de diverses maneres.

Instal·leu el microones a la nevera o a la rentadora és possible. Però s’han de complir les condicions següents:

  • assegureu-vos que la base sigui prou forta per suportar el pes de la unitat i estable per evitar vibracions fortes;
  • comproveu que hi hagi un petit buit entre el forn de microones i la base (per exemple, podeu posar trossos de segellador o fusta sota les potes);
  • proporcionar la ventilació necessària dels dispositius (ha d’haver-hi almenys 15 cm fins a la paret més propera);
  • el més important és la comoditat d’utilitzar els dos dispositius; ajusteu el forn de microones a l’alçada òptima.

Important aclariment: aquestes regles no s'apliquen si teniu previst utilitzar el forn de microones com a forn... L’escalfament a llarg termini de la superfície és perjudicial per a la tecnologia.

Si parlem d’instal·lar un televisor a la nevera, no es recomana instal·lar aquest aparell en una superfície vibrant. Fins i tot les petites vibracions afecten negativament el rendiment dels dispositius moderns, per no parlar dels models antics, que poden fallar fàcilment. El millor seria col·locar el televisor en un prestatge separat o estar muntat de manera segura a la paret.

Vegeu també - Com netejar el microones a casa en 5 minuts?

Noves respostes a les preguntes dels lectors:

Totes les respostes
14551 0

Afegiu un comentari

Com triar

Ressenyes

Reparacions