a casa Com triar Electrodomèstics grans Revisió de la rentadora NEKO WN80-C1F10D

Revisió de la rentadora NEKO WN80-C1F10D

La jove marca de ràpid desenvolupament NEKO conquereix nous segments de mercat. Parlem d’electrodomèstics per rentar. Les rentadores NEKO es presenten a Rússia en tres models. NEKO WN80-C1F10D és el més antic de la línia. Ofereix la màxima funcionalitat, carrega fins a 8 kg de lli amb unes dimensions modestes i un preu raonable. Amb això em va cridar l'atenció. Us he preparat una revisió completa de les rentadores Neko, en particular el model NEKO WN80-C1F10D, per demostrar que no és necessari pagar més per una marca el 2019.

Disseny

NEKO WN80-C1F10D

El NEKO WN80-C1F10D està fabricat en un clàssic color blanc. El tauler de control amb pantalla LED a la part superior està ressaltat en negre -sembla molt ric... Dimensions: 84,5 × 59,7 × 55,7 cm, pes: 72 kg. Valors ideals per a una màquina amb una càrrega de 8 kg.

Característica - Forma de casc de bumerang: Els panells laterals de la caixa tenen una superfície acanalada, cosa que augmenta la resistència de la caixa a les vibracions i, per tant, redueix el soroll durant el funcionament.

Control

NEKO WN80-C1F10D

El control NEKO WN80-C1F10D s’implementa convenientment. La selecció del mode es realitza mitjançant la palanca giratòria, es seleccionen paràmetres addicionals mitjançant els botons tàctils i s’indiquen amb les icones corresponents a la pantalla LED.

Programes de rentat i funcionalitat addicional

NEKO WN80-C1F10D

Rentadora NEKO WN80-C1F10D té 15 programes de rentat, inclòs "manual" i ràpid de 15 minuts. L’ajust de temperatura (fins a 90 graus) i la potència de gir (fins a 1.000 rpm) estan disponibles per a gairebé tots els programes: podeu triar el mode òptim per a la vostra roba. Abans, us recomano que us familiaritzeu amb les recomanacions dels fabricants de roba. Temperatura màxima 900 només s’ha d’utilitzar per a articles molt contaminats fets de determinats materials.

Funcions addicionals:

 • Temps restant fins al final del rentat... La pantalla sempre mostrarà el temps actual restant fins al final del procés.
 • Temporitzador de posposició... Carregueu la roba i seleccioneu una hora d’inici perquè la màquina acabi quan arribeu. Només cal penjar la bugada.
 • Planxa fàcil - activeu aquesta funció amb el botó tàctil i la màquina reduirà el nombre de revolucions de gir perquè la roba estigui menys arrugada.
 • Eco-lògica el sistema consta de molts sensors que determinen el pes de la roba carregada i la quantitat d'aigua necessària. Per exemple, unes quantes samarretes consumiran molt menys que una manta gran. La conseqüència és un estalvi d’energia: la bomba i l’element de calefacció funcionen menys. Classe energètica d'aquesta màquina: A +++
 • Control d'escuma... Si hi ha una quantitat excessiva d’escuma abans d’esbandir, la bomba la bombarà del tanc. Obteniu una bugada perfectament esbandida. I per rentar la roba de nadó, el doble esbandit està habilitat per defecte al programa corresponent.
 • Control de desequilibris: durant el rentat, la màquina distribueix uniformement la roba dins del tambor, reduint la tensió excessiva sobre components i conjunts individuals, ampliant la seva vida útil.
 • Sistema de protecció contra interrupcions d'aigua. Si de sobte s’apaga, la màquina passarà al mode d’emergència i aviat s’apagarà. Després de reprendre el subministrament d'aigua, el programa continuarà des del punt en què es va interrompre el rentat. D’aquesta manera s’eviten danys als elements de la màquina en cas de problemes amb el subministrament d’aigua.
 • Protecció contra fuites... La funció us ajudarà a no inundar els veïns en cas d’avaria de la màquina. Quan l'aigua va més enllà tanc, la màquina entrarà en funcionament d'emergència i s'apagarà aviat. Veureu un codi d'error a la pantalla. Queda per informar el representant del centre de serveis.
 • La funció anterior s’implementa basant-se en el sistema de detecció d’errors. La màquina notifica al propietari de qualsevol situació inusual amb el codi adequat a la pantalla.
 • Pany infantil... Prement una combinació de tecles, podeu bloquejar el tauler de control mentre es renta.

Beneficis

NEKO WN80-C1F10D

 1. Classe energètica: A +++.
 2. Classe de rentat - A.
 3. Motor sense escombretes.
 4. El nivell mínim de soroll i vibració durant el rentat i la filatura.
 5. Porta oberta ampla.
 6. Simples controls tàctils.
 7. Un gran nombre de programes de rentat, inclosos els no estàndard (rentar samarretes, esports, roba infantil), amb la possibilitat d’ajustar la temperatura de l’aigua i la velocitat de centrifugat.

Dubtes de quina rentadora és millor triar? Aquí teniu un argument ferrat per NEKO - el preu és almenys una quarta part inferior al que demanen marques famoses per als seus equips amb funcionalitats similars.

La funcionalitat de gamma alta i el servei de garantia de 12 mesos són la garantia d’una bona rentadora i una bona rentadora NEKO.

Podeu comprar rentadores Neko a la botiga en línia Elex.

3496 0

Afegiu un comentari

Com triar

Ressenyes

Reparacions