a casa Cura Equips d'aire condicionat Netejador d’aire condicionat

Netejador d’aire condicionat

Com qualsevol electrodomèstic, un aparell d’aire condicionat necessita un manteniment constant. Tots els usuaris d’equips de control del clima a casa saben que, com més sovint es neteja i neteja l’equip, més temps us servirà. Molt sovint, els usuaris recorren als serveis de centres de serveis especialitzats i empreses de serveis d’aire condicionat, però el manteniment es pot fer personalment. Actualment, hi ha una gran quantitat de productes de neteja i accessoris al mercat. En aquest article aprendreu com triar l’agent adequat per netejar l’aire condicionat.

ELS 9 millors condicionadors d'aire portàtils d'Aliexpress

Què cal saber sobre la neteja de l’aire condicionat

netejar el mitjà de climatització

Com s'ha esmentat anteriorment, la quantitat d'agents de neteja és molt gran. Es poden trobar al mercat, en botigues especialitzades i en botigues de productes químics per a la llar. Són similars per les seves propietats, però poden diferir en qualitat i funcionalitat. Per tant, molts experts en aquest camp no sempre poden assessorar-vos sobre un bon agent de neteja adequat per al vostre sistema split.

Quan compreu un aparell d’aire condicionat, us recomanem que esbrineu quina eina és la més adequada per a la reparació del vostre equip concret, i sovint se us pot donar un bon consell al lloc de compra.

Vegeu també:

Com utilitzar el netejador

com utilitzar el netejador

En funció de la part de l’aire condicionat que decidiu netejar o desinfectar, es proporcionen agents de neteja especials.

Per exemple, és millor utilitzar escuma per netejar l'intercanviador de calor. A continuació, es mostra una guia ràpida sobre l’ús de la llauna esprai: Com netejar l’aire condicionat )

  • abans d’utilitzar-lo, s’ha d’agitar bé el recipient amb el contingut i aplicar-lo suaument i uniformement a la superfície de l’intercanviador de calor;
  • després d'un curt període de temps, l'escuma es convertirà en un estat líquid;
  • tan bon punt el líquid s’escorre, cal deixar funcionar el condicionador d’aire en mode ventilador durant un temps.

Molt sovint, tota la informació sobre l’ús es col·loca a la mateixa llauna o en un fulletó, un inserció que es col·loca a la capsa.

Els polvoritzadors funcionen una mica de manera diferent: es poden ruixar no només a la superfície de l'intercanviador de calor, sinó també a l'interior de la unitat externa, així com al sistema de ventilació. Hi ha diversos tipus de polvoritzadors, per tant, per saber com utilitzar-los, heu d’estudiar acuradament la informació de l’envàs de l’agent de neteja.

Vegeu també - Com triar l’aire condicionat perfecte per a casa i apartament

Principi d’impacte, avantatges i desavantatges

netejadors d’aire condicionat

En funció de la composició del producte, les seves propietats seran diferents. Molt sovint, aquests agents inclouen aquestes substàncies: tensioactius, clor-alcohol i substàncies àcides. Donen al producte una bona capacitat de neteja i rentat i també permeten netejar no només superfícies, sinó també les parts internes dels equips climàtics.

Quins avantatges tenen els agents de polvorització? Un dels avantatges significatius és la disponibilitat i facilitat d’ús. La disponibilitat es manifesta en el fet que es poden trobar pràcticament a qualsevol botiga de productes químics domèstics o al mercat. Tothom el pot utilitzar seguint aquestes instruccions d’ús, a saber:

  • aplicar el producte a la superfície contaminada;
  • esperar 15 minuts;
  • després enceneu el dispositiu en mode de ventilació.

De vegades, segons el fabricant, és necessari esbandir o netejar els residus del producte de les parts del dispositiu. Això augmenta la qualitat de la neteja, ja que després que el netejador hagi dissolt la brutícia, es pot estendre i perjudicar els components electrònics interns.

Els desavantatges inclouen el fet que aquests fons són força nocius i sovint no són suficients per diverses vegades, en funció del grau de contaminació. En aquest cas, es recomana utilitzar un netejador d’escuma, ja que és menys nociu i durarà 3-4 aplicacions.

Vegeu també - Com reparar un aire condicionat per si mateix

ELS 9 millors condicionadors d'aire portàtils d'Aliexpress

Casos en què cal contactar amb un especialista

Com es pot veure a l’anterior, el netejador de l’aire condicionat, com el propi procés de desinfecció i desinfecció, no és massa complicat i és bastant barat. No obstant això, hi ha moments en què la contaminació condueix a la fallada de l'equip. En aquest cas, el problema s’associa amb l’obstrucció de l’interior del dispositiu, que requereix la intervenció d’un especialista. No us aconsellem desmuntar i netejar les parts internes de l’aire condicionat si no disposeu de coneixements suficients en aquesta matèria; això pot provocar un deteriorament del funcionament del vostre dispositiu o la seva avaria completa.

Esperem que aquest article us ajudi a triar el netejador d’aire condicionat adequat.

Important:

Tingueu cura i atenció quan treballeu amb productes químics. Per no deixar-vos cremades químiques a les mans, heu d’utilitzar guants i, durant el funcionament de l’aire condicionat, heu d’abandonar l’habitació per no respirar fums nocius.

Vegeu també:

7979 0

Afegiu un comentari

Com triar

Ressenyes

Reparacions