a casa Instal·lació / Configuració Electrodomèstics incorporats Consells per a la instal·lació del congelador de bricolatge

Consells per a la instal·lació del congelador de bricolatge

Els congeladors només s’han d’instal·lar quan no tingueu prou volum de congelador disponible per emmagatzemar aliments a la temperatura inferior a zero. De moment, hi ha una àmplia gamma de congeladors domèstics, que són de dos tipus, normals, independents i encastats sota el taulell. En aquest article, us ajudarem a esbrinar com instal·lar i connectar correctament el congelador amb les vostres mans, sense trucar a cap especialista.

Requisits d’instal·lació

Requisits d’instal·lació del congelador

  1. El primer pas és llegir atentament els requisits per instal·lar un congelador i connectar-lo a la xarxa elèctrica de l’apartament. Perquè tot surti bé, heu de seguir alguns consells senzills.
  2. Independentment d’on instal·larà el dispositiu, ja sigui una paret o una taula de cuina, s’ha de complir un requisit important, és a dir, la presència d’un buit d’aire necessari per al dispositiu. Ha de fer uns 5 centímetres com a mínim i estar fixat a tots els costats de l’aparell domèstic. El buit inferior hauria de ser d’uns 8 centímetres perquè el congelador es refredi correctament.
  3. Està totalment prohibit instal·lar un congelador encastat sota una estufa de gas o elèctrica. Si encara voleu col·locar el congelador en un lloc així, heu d’instal·lar-lo al costat oposat de l’estufa.
  4. A diferència d’una nevera, el congelador es pot instal·lar en una cambra frigorífica. Tanmateix, abans d’instal·lar el congelador en habitacions sense calefacció, com ara golfes o balcons, heu de llegir la documentació tècnica, que especifica la temperatura de funcionament permesa del dispositiu, l’anomenada classe climàtica.
  5. Abans d’instal·lar el congelador, heu d’assegurar-vos que el cablejat pugui suportar les càrregues que hi ha amb el dispositiu encès. Molt sovint, a les cases i apartaments antics, el cablejat és bastant antic i poques vegades algú pensa a canviar-lo. Per tal que el dispositiu no falli, cal utilitzar un cablejat potent amb un bucle de terra. En alguns casos, pot ser necessari substituir el cablejat.
  6. Si el dispositiu no té una funció de tancament automàtic de portes, podeu recórrer a un petit truc. Desenrosqueu les dues potes posteriors, a causa de la lleugera distorsió de la caixa, la porta no s’obrirà per si sola si no l’heu tancat completament.
  7. En el cas que el cable del dispositiu no arribi a la presa de corrent, està prohibit utilitzar un dispositiu com a protector contra sobretensions, en la gent comuna anomenada portadora. Cal transferir la presa de corrent amb les seves pròpies mans per connectar directament el congelador a la xarxa.

En aquest article, us expliquem com instal·lar i connectar un congelador amb les vostres pròpies mans. Vam aclarir alguns punts que us poden facilitar la vida en utilitzar el congelador.

Vegeu també - Els millors congeladors domèstics segons les opinions dels clients

9338 0

Afegiu un comentari

Com triar

Ressenyes

Reparacions