a casa Instal·lació / Configuració Electrodomèstics grans Com instal·lar la nevera correctament

Com instal·lar la nevera correctament

Com instal·lar la nevera correctamentQuan compreu electrodomèstics cars, no us heu d’oblidar que hauria de durar més d’un dia. La manera d’instal·lar correctament la nevera depèn no només de la comoditat del seu ús, sinó també del funcionament fiable a llarg termini.

Abans de comprar una nevera, cal tenir en compte que es tracta d’una unitat bastant gran. No està dissenyat per a moviments freqüents. Abans com instal·lar la nevera, heu de determinar el lloc on estarà constantment.

 

Triar una ubicació

La majoria de les vegades, hi ha una nevera a la cuina. Aquesta regla és opcional. Es basa en la comoditat de tenir menjar a mà mentre es cuina.

El més important és que la nevera no s’ha d’ubicar a prop d’aparells de calefacció o en llocs càlids i que no hi caigui la llum solar directa. Els experts recomanen col·locar la nevera a una distància mínima de 5-10 centímetres dels aparells que emeten calor. Si encara heu d’instal·lar prop de l’estufa, heu de proporcionar protecció contra els rajos infrarojos. Un full de paper d'alumini pot servir de pantalla. A més, els experts no recomanen col·locar la nevera a prop de la paret. La nevera ha d’estar a una distància mínima de 5 cm de la paret, de manera que l’aire fred flueix lliurement al compressor.

És desitjable que l'habitació, coincident amb la ubicació de la nevera, correspongui a la seva mida. Els dispositius de refrigeració moderns tenen una mida bastant gran. Abans de comprar aquest dispositiu, es mesuren les portes i l’espai lliure on s’instal·larà la nevera.

Triar un lloc per instal·lar la nevera

El terra sota la nevera ha de ser pla i ferm. Un requisit especial és una superfície antilliscant. Fins i tot amb un pes elevat i una baixa vibració, la nevera es mourà sobre una superfície llisa i relliscosa. Si hi ha alguna irregularitat, s’eliminen col·locant una làmina de cautxú o plàstic.

Abans de la instal·lació, assegureu-vos l'accés gratuït a la part frontal. Les portes de la nevera s’han d’obrir i tancar lliurement sense aferrar-se a res. Al mateix temps, quan estan oberts, no han d’interferir amb el moviment d’una persona per l’habitació. Les portes de la majoria de neveres tenen elements de subjecció que permeten canviar el sentit d’obertura en funció de la necessitat.

Vegeu també:

Electricista

La nevera es troba a prop de la font d’energia. La presa de corrent és fàcilment accessible en cas d’alteració d’emergència. La millor solució és un sòcol independent que tingui un terminal a terra. També cal tenir en compte que les fluctuacions de tensió grans i sobtades són perilloses per al compressor i l’electrònica. Això s'aplica sobretot a models estrangers. Si es noten canvis freqüents de tensió, és aconsellable tenir cura d’un estabilitzador.

Instal·leu i connecteu la nevera

Accions després del lliurament

Després de lliurar la nevera a l’habitació, abans d’encendre-la per primera vegada, cal inspeccionar acuradament el producte. Comproveu si hi ha danys mecànics. No arrossegueu la unitat vosaltres mateixos. Els cops i els impactes forts poden provocar un fracàs prematur de tot el producte.

Important:

Si el dispositiu es trobava en condicions de fred, que és el típic per a l’entrega a l’hivern, haurà d’estar en una habitació càlida durant mitja hora aproximadament. Això igualarà la temperatura i evitarà la condensació, que pot afectar el funcionament de l’electrònica.

Normalment la nevera es col·loca prop de la paret. Si no queda espai entre la part posterior del producte i la paret, la unitat no rebrà la refrigeració per aire necessària. El buit es fa almenys cinc centímetres.

Vegeu també - Característiques d'ajust del termòstat en diversos models de neveres

Després de col·locar la unitat en un lloc preparat, s’ha d’instal·lar. No cal recórrer a un nivell. N’hi ha prou amb que la nevera estigui plana a l’ull. Diguem que una lleugera inclinació cap a la part posterior permetrà que la porta es tanqui sola, fins i tot si l'usuari s'oblida de fer-ho.

Després d'això, es fa el primer encès de la nevera, que es fa al ralentí, és a dir, amb una cambra buida.

Vegeu també:

19982 0

Afegiu un comentari

Com triar

Ressenyes

Reparacions