a casa Instal·lació / Configuració Electrodomèstics grans On són i com treure els parabolts de la rentadora

On són i com treure els parabolts de la rentadora

Els cargols d’enviament de la rentadora es preinstal·len a la fàbrica durant el lliurament previ i estan dissenyats per assegurar la posició del tanc de càrrega massiva durant el transport.

Per què i on es troben els cargols de transport?

Atès que en el procés de transport i lliurament de la màquina al lloc d’instal·lació, es pot inclinar en diversos plans, els cargols s’instal·len als quatre costats del tanc, limitant el seu moviment en totes les direccions des de la posició de treball. Això és necessari per evitar danys a les parts que envolten el tanc, però, el que és especialment important, per protegir el mateix dipòsit de les mínimes deformacions, canvis en la seva geometria o desplaçament de la posició instal·lada.

El centrat i l’equilibri precís del dipòsit en relació amb l’eix de rotació és de màxima importància, ja que en el mode de gir, el dipòsit gira a gran velocitat i el mínim desequilibri condueix a augmentar les vibracions de la màquina, elevades càrregues als coixinets i als amortidors, cosa que redueix la seva vida útil.

En desembalar i instal·lar la rentadora en un lloc de treball permanent, s’han de treure els cargols d’enviament. Molta gent es pregunta, què passarà si no es treuen els cargols d’enviament de la rentadora? Si oblideu eliminar-los, durant el funcionament el tanc tocarà els cargols i es danyarà o es deformarà.

Segons el model de la rentadora, el disseny i la ubicació del dipòsit, els cargols de transport de la rentadora es troben al tauler posterior o sota la tapa superior de la màquina. El nombre de parabolts sol limitar-se a 4 peces. Són cargols allargats amb un fil curt a l’extrem amb una arandela de segellat i arandeles de seguretat de plàstic o cautxú que asseguren el tanc. En alguns models de màquines, es poden utilitzar passadors metàl·lics en lloc de cargols.

Vegeu també - Instal·leu la rentadora vosaltres mateixos

Com treure els cargols d’enviament

Sovint, els compradors desinformats, que compren una rentadora, rebutgen serveis d’instal·lació i lliurament, estalvien diners, confien en la seva pròpia força i transport. Com a resultat, en no trobar el text en rus a les instruccions de funcionament i deixar-se portar connectant les mànegues, sense saber per què es necessiten els perns d’enviament, s’obliden de retirar-los. Les conseqüències poden ser molt tristes, ja que, malgrat la garantia, el centre de servei es negarà a realitzar reparacions gratuïtes a causa de la violació de les instruccions per a l’ús de la màquina de les instruccions.

Treure els perns de trànsit és fàcil. Això requereix una clau simple, generalment de 10-14 mm. Els cargols no es poden apretar amb gran esforç, de manera que s’han d’afluixar en sentit antihorari amb poc esforç inicial. Descargoleu els quatre cargols junt amb les arandeles i les juntes.En lloc de la resta de forats, s’instal·len taps de plàstic especials que s’adjunten al manual d’instruccions com a recordatori de l’eliminació dels cargols d’enviament (no els mireu amb sorpresa, pensant on posar-los?).

Com treure els cargols de seguretat d’una rentadora

Els endolls, a més d’objectes decoratius, impedeixen l’entrada d’humitat a la unitat des de l’exterior i ofeguen el so del motor en marxa. Si s’instal·len passadors de seguretat en lloc de parabolts a la màquina, s’eliminaran amb alicates. Per fer-ho, agafeu el cap del passador amb unes alicates i gireu-lo 90 graus cap als dos costats. En aquest cas, les projeccions del passador coincidiran amb els retalls del cos de la màquina i es poden treure lliurement del seu lloc. Es recomana guardar els elements de fixació retirats juntament amb els accessoris per reutilitzar-los si és necessari transportar la màquina per a reparacions o a un altre lloc d'instal·lació en cas de moure's.

Com transportar una rentadora

Si decidiu transportar la rentadora, heu de netejar-la, desconnectar totes les mànegues i buidar la resta d’aigua. A continuació, haureu d’instal·lar els parabolts de trànsit al lloc, després d’haver tret els endolls primer. Per fer-ho, els heu de completar amb volanderes de segellat i revestiments de seguretat que s’havien retirat anteriorment. Quan instal·leu els elements de fixació, és important fixar amb precisió els extrems als forats roscats de l’interior de la caixa, cosa que requerirà una certa habilitat. Recordeu que transportar la rentadora sense els cargols de transport pot comportar conseqüències irreversibles.

Com transportar una rentadora

És possible que calgui un cert esforç per cargolar-los als seients, ja que el fil es pot obstruir durant el funcionament. Si la instal·lació correcta dels cargols interfereix amb el tanc, cal girar-lo lleugerament a mà. Cal transportar la màquina en posició vertical, evitant cops forts. Quan es transporta, es permet girar en diverses posicions, observant precaució i moviments suaus.

No oblideu treure els fixadors de seguretat després d’instal·lar-los en un lloc nou.

Vegeu també:

12067 0

Afegiu un comentari

Com triar

Ressenyes

Reparacions